Els vins / El mos

Furot del Monestir

GRUP OLIVEDA

Cabernet sauvignon

Color cirera amb reflexos teula. Nas viu i intens, amb els aromes del roure ben integrats, que deixen pas a un fons especiat i mineral fruit de la terra, gran protagonista del FUROT del MONESTIR. En boca és gras i potent, mostrant la seva complexitat de forma atrevida, records de pruna madura i balsàmics d’herbes de l’Albera. El final és llarg i equilibrat, on tot i gaudir del seu taní suau, ens ensenya la capacitat d’envelliment que li resta per recórrer.

www.grupoliveda.com

La Fura

GRUP OLIVEDA

Sauvignon Blanc   100%

Color brillant i pàl·lid amb reflexos groc verdosos. Aroma intensa, amb una àmplia gamma de fruites tropicals. Notes complexes degut al seu prolongat contacte amb les lies. En boca és subtil amb un tacte suau, ampli i untuós. Acidesa fresca. De llarga persistència amb intensa aroma en boca.

www.grupoliveda.com

Vi Cool; Be Cool

AV BODEGUERS

Garnatxa Blanca   100%

Color groc verdós. Nas afruitat i fresc, cítric, fruita blanca i flors blanques. En boca fresc, llaminer, ampli, equilibrat i persistent. Expressió pura de la garnatxa blanca.

www.avbodeguers.com

Suneus Rosat’17

AV BODEGUERS

Samsó   40%

Garnatxa Negra   30%

Merlot   30%

Color salmonat. Notes de fruita vermella fresca, anisats, fruita d’ós o pebre blanc. En boca acidesa molt fresca, amb volum i record llarg.

www.avbodeguers.com

Maragda Negre

MAS LLUNES

Garnatxa Negre   42%

Carinyena   30%

Merlot   28%

Color cirera amb vora violeta. Aroma a fruita fresca, fruita vermella, floral, especiat, balsàmic, expressiu, intens. En boca és saborós, fruitós, fresc, ampli.

www.masllunes.es

Maragda Blanc

MAS LLUNES

Garnatxa Blanca   70%

Macabeu   30%

Color palla brillant. Aroma a fruita fresca, flors blanques, herbes de tocador. En boca és fresc, fruitós i saborós.

www.masllunes.es

Terra Indika

MAS PÒLIT

Lledoner Negre   100%

Vi de color morat amb rivet fúcsia, amb una capa mitjana. D’aroma molt intens a fruita vermella en què hi destacaríem la pruna negra i la figa verda. Amb molta frescor que ens recorda lleugerament l’herba tallada i algun cítric. En boca hi continua aquesta frescor de vi jove però al mateix temps és llaminer amb gustos de fruita com pot ser la móra. Quan l’airegem ens recorda l’aroma del most quan cau sobre la brisa durant un remuntatge. Té un pas de boca agradable amb una bona persistència.

www.cellermaspolit.com

EL MOS

L’entrada inclou un mos per acompanyar la degustació de vins, preparat per els voluntaris i les voluntàries de Vilamaniscle.