Els vins / El mos

Furot del Monestir

GRUP OLIVEDA

 

SAMSÓ

CABERNET SAUVIGNON

 

Color cirera amb reflexos teula. Nas viu i intens, amb els arom- es del roure ben integrats, que deixen pas a un fons especiat i mineral fruit de la terra. En boca és gras i potent, mostrant la seva complexitat de forma atrevida, records de pruna madura i balsàmics d’herbes de l’Albera. El final és llarg i equilibrat, on tot i gaudir del seu taní suau, ens ensenya la capacitat d’envelliment que li resta per recórrer.

 

www.grupoliveda.com

La Fura

GRUP OLIVEDA

 

SAUVIGNON BLANC   100%

 

Color brillant i pàl·lid amb reflexos groc verdosos. Aroma intensa, amb una àmplia gamma de fruites tropicals. Notes complexes degut al seu prolongat contacte amb les lies. En boca és subtil amb un tacte suau, ampli i untuós. Acidesa fresca. De llarga persistència amb intensa aroma en boca.

 

www.grupoliveda.com

Petit Suneus Blanc

AV BODEGUERS

 

GARNATXA BLANCA   100%

 

Color groc-verd net i brillant. Fruita blanca, notes florals i de cítrics en equilibri. En boca tocs cítrics i tropicals. Vi fresc i equilibrat.

 

www.avbodeguers.com

Suneus Rosat

AV BODEGUERS

 

CARINYENA 50%

GARNATXA 25%

MERLOT 25%

 

Color assalmonat. Notes de fruita vermella fresca, anisats, fruita d’os o pebre blanc. En boca acidesa molt fresca, amb volum i record llarg.

 

www.avbodeguers.com

Maragda Blanc

MAS LLUNES

 

GARNATXA BLANCA 60%

MACABEU 40%

 

Color palla brillant. Aroma de fruita fresca, flors blanques, herbes de tocador. En boca és fresc, fruitós i saborós.

 

www.masllunes.es

Maragda Rosat

MAS LLUNES

 

GARNATXA NEGRA 84%

SYRAH 16%

 

Color maduixa brillant. Aroma a fruites madures (maduixa, grosella…). En boca és afruitat, fresc i persistent.

 

www.masllunes.es

Terra Indika

MAS PÒLIT

 

LLEDONER NEGRE 100%

 

Vi de color morat amb rivet fúcsia, amb una capa mitjana. D’aroma molt intens a fruita vermella en què hi destacaríem la pruna negra i la figa verda. Amb molta frescor que ens recorda lleugerament l’herba tallada i algun cítric. En boca hi continua aquesta frescor de vi jove però al mateix temps és llaminer amb gustos de fruita com pot ser la móra. Quan l’airegem ens recorda l’aroma del most quan cau sobre la brisa durant un remuntatge. Té un pas de boca agradable amb una bona persistència.

 

www.cellermaspolit.com

EL MOS

L’entrada inclou un mos per acompanyar la degustació de vins, preparat per els voluntaris i les voluntàries de Vilamaniscle.