CONCERTS

GUMBO JASS BAND / Entrada poble

21:00 h

Des de la seva creació, la banda formada per sis músics de prestigi en l’àmbit estatal, ha apostat per preservar i difondre l’estil més primigeni de jazz. Al llarg dels anys han actuat amb gran èxit a nombroses ciutats, consolidant-se com a banda estable i respectada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional.

MAGALÍ SARE I MANEL FORTIÀ / Mirador Suro gros

21:30 h

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen per transmetre a través del petit format la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari. Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nodrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.

TRIANGLEZZ ft. XAVIER FIGUEROLA / Hotel Mas Vivent

21:45 h

FRANCESC UBANELL (Guitarra); ÀLEX CARBONELL (Hammond); RAFEL ROSTEY (Bateria). Una especial necessitat d’engegar un nou projecte amb energia i il.lusió ha estat la gestació de TriAnglezz, un trio de guitarra, orgue Hammond i bateria que a través de les seves composicions intenta trobar una sonoritat pròpia tot seguint les petjades dels grans mestres. Actualment la formació es troba en el moment de preparació del que ha de ser el seu primer disc.

TXELL SUST i AUGUST THARRATS TRIO / Plaça Major

22:45 h

TXELL SUST (Veu); AUGUST THARRATS (Piano); NONO FERNÁNDEZ (Contrabaix); XAVI HINOJOSA (Bateria). Una de les formacions de jazz-blues-swing amb més reconeixement del panorama català. El 1993 s’incorpora la cantant al trio que obria les jam-sessions en el mític local Barceloní La Boîte. Els primers anys van portar el seu estil fresc i vitalista per gairebé tots els escenaris d’Espanya i Europa fins que l’any 2001 la cantant s’incorpora a una altra banda. Acabada aquesta etapa, es plantegen gravar un nou disc després de 14 anys, oferint més i aportant el màxim al projecte, decidint escriure les cançons.

WAX & BOOGIE RHYTHM COMBO / Piscina

per acabar…

Un dels millors i mes valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie (seleccionats per a representar Espanya al European Blues Challenge 2016). Han sabut captar l’esperit de la música tradicional afroamericana per transformar-lo en el seu mitjà d’expressió. Shuffles, boogie woogie, rock‘n’roll, swing o jumps i els “Slow down” formen part del seu repertori. Un espectacle d’alt voltatge, capaç de captivar l’atenció d’immediat amb un repertori amb versions i temes propis.